Avantaje Betflor

Vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de servicii în materie de construcţii, în special de turnare a şapelor autonivelante.

Avantaje

BETFLOR este o companie care depune eforturi susţinute pentru asigurarea unor servicii de înaltă calitate, lucru asigurat şi de obţinerea certificatului de calitate standardul ISO 90001. Principalul obiect de activitate îl reprezintă lucrările de construcţii în special turnare a şapelor mecanizate, semi-umede, şi lucrări de amenajări şi termoizolaţii.

Avantajele turnării şapei mecanizat sunt: desfăşurarea operaţiunilor în mod mecanizat, asigurând astfel o uniformizare compactă a şapei şi scutind mult timp, efort fizic dar şi costuri de personal suplimentar.
Turnarea şapei în varianta clasică presupune multe operaţiuni manuale şi mult efort fizic. Şapa mecanizată se realizează în locul turnarăă acesteia. Se transportă cu pompa, iar turnarea efectivă a şapei se face prin furtune.
Dupa turnarea şapei, singura operaţiune care se realizează manual este nivelarea acesteia.
Elicopterizarea, are rolul de sigilare a peliculei exterioare şi realizarea unei bune planeităţi.

Sc BetFlor Srl s-a impus inca de la aparitie pe piata pardoselilor industriale din Romania prin calitatea lucrarilor executate, calitate datorata unei echipe de profesionisti, dar si importantei pe care o acordam fiecarui detaliu al muncii noastre; cel mai important aspect al oricarui proiect este ca beneficiarul sa obtina produsul final dorit.

Despre Sc BetFlor Srl vorbesc lucrarile realizate. Pentru lucruri bine construite sunt necesare seriozitate, calitate si atentia acordata chiar si celui mai mic detaliu, o combinatie de caracteristici pe care le aplicam fiecarui stadiu al muncii noastre si care duce cu siguranta la rezultate durabile, fara compromis .

Interesul comapaniei noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care au fost si sunt selectionati si pregatiti angajatii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie a lucrarilor.

Dotarile moderne si specialistii cu vechime in domeniu, competenta si seriozitatea, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul pardoselilor.

Strategia si Obiectivele Societatii

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor executate de noi in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul pardoselilor, a domeniilor conexe si a noilor tehnologii aparute.

Firma Sc BetFlor Srl . desfasoara proiecte de amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a proceselor de executie si incadrarea in termenele de livrare angajate.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de livrare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea MODIMOROM Cons S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Gama de servicii oferite

Sc BetFlor Srl . realizeaza urmatoarele lucrari in domeniul pardoselilor industriale:

-pardoseli industriale din beton monolit simple sau finisate cu quartz
-pardoseli industriale cu rasini epoxidice poliuretanice autonivelante sau aplicabile prin roluire;
-rampe antiderapante;

 -beton amprentat;
- mentenanta si reconditionarea pardoselilor;
-suprabetonari intre 3 si 10 cm (se foloseste o reteta special de beton cu rezistenta la incarcari foarte mari);
- hidroizolatii cu membrane lichide

 

Profesionişti în turnarea şapelor semiumede şi industriale.

Şapa este un material de umplere pentru denivelări dar şi pentru astuparea găurilor, îmbinărilor şi crăpăturilor din pardoseli, având în compoziţie, în principal: ciment cu nisip şi apă.
Se foloseşte la egalizarea suprafeţelor interioare şi exterioare, în special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mochetă, etc. Dar, poate fi şi stratul final pentru depozite, pivnite. Se aleg tipuri diferite de şape în funcţie de grosimea de turnare. La grosimi de peste 5 cm, unde suprafeţele sunt solicitate, sapa se armează cu plasa de sârmă. La turnarea în exterior, în soare puternic, se acoperă şi se urmăreşte continuu pentru evitarea uscării bruşte şi apariţiei de fisuri. Nu se toarnă la temperaturi mai scazute de cinci grade Celsius. Şapa autonivelantă, datorită compoziţiei speciale, are calitatea de-a obţine singură o suprafaţă perfect netedă şi plană.

Mecanizat înseamnă execuţie rapidă şi uniformă, calitate în execuţie şi termene onorate.

de BETFLOR

.............................................................................................................

Domeniile de utilizare şi avantajele pardoselilor elicopterizate.

Folosită la egalizarea suprafeţelor interioare şi exterioare, în special cele de beton, servind ca suport pentru diferse materiale de finisare dar şi ca strat final aceste şape cun compuse din particule tratate special şi diverşi lianţi înbunătăţiţi cu aditivi. Componenţa lor specială oferă pardoselilor industriale foarte exploatate, cea mai bună
prezenţă şi durabilitate în expluatare. Pot veni într-o paleta diversă de culori.
Avantaje
:
Rezistenţă la şocuri şi o excelentă rezistenţă la abraziune.
Sunt impermeabile la uleiuri şi hidrocarburi.
Sunt utilizate la terminale de transport, depozite şi ateliere metalurgice, hangare în industria grea, iIndustria auto hale de producţie, magazine şi diverse alte spaţii de trafic aglomerat.de BETFLOR